intelligente domotica
camerabewaking voor kantoor en bedrijf

ONLINE SUPPORT (contacteer ons en open de link)

INTELLIGENTE    DOMOTICA 

INTELLIGENTE DOMOTICA by SECURES

: een 360° oplossing voor je comfort, veilgheid, energiebesparing

Domotica op zich is reeds ingeburgerd maar bij Secures gaan we nog een stap verder.


Secures brengt je een optimale leef ervaring zonder zorgen.


Geen ingewikkelde bedieningspanelen maar een zelfdenkend systeem dat weet wat, wanneer en waar te doen. 


Onze intelligente domotica systemen zien, ontdekken, beoordelen en handelen !


Dankzij de integratie van alle mogelijke domotica toepassingen tot één, samen denkend en samenwerkend geheel, zorgen onze intelligente systemen voor een optimale levenservaring en comfort. Alles gebaseerd op intelligente, beveiligde camera's en sensoren.


Alle verbonden componenten “praten” met elkaar via een centraal brein (server) en nemen zo de vele kleine handelingen van je over. 


Een gevoel van veiligheid, onervaren comfort en verhoogde levenskwaliteit. En door het wegvallen van de duizenden handelingen meer tijd voor jezelf.

Bijna alles kan worden geïntegreerd, een aantal mogelijke voorbeelden …. Verlichting


 • Automatisch dimmen, niet alleen aangenaam voor de ogen, het creëert gezelligheid en bespaart energie.
 • Een fade in - fade out functie schakelt het licht heel langzaam aan en uit. Is zachter voor het oog en zorgt voor rustige overgangen ter bevordering van het wooncomfort
 • Knipperlicht geeft een waarschuwing af bij rookontwikkkeling of poging tot inbraak. Of schakel automatisch van deurbel naar lichtbel als je baby een dutje doet. Het systeem ziet het, het systeem weet het.
 • Bij afwezigheid schakelt het systeem automatisch de lichten aan net alsof je thuis bent. Ideale beveiliging tegen inbraak.
 • Lichtschakelaars kunnen worden voorzien van een “kinderslot”. 
 • Verlichting wordt automatisch uitgeschakeld als er niemand in de ruimte is; energiebesparend
 • s´nachts, op weg naar het toilet wordt je begeleid door een zacht, gedimd licht
 • Afhankelijk van het aanwezige daglicht en sterkte, schakelt de verlichting automatisch op de juiste sterkte bij het betreden van de ruimte


Zonwering 


 • In de zomer beschermt uw zonwering u tegen oververhitting van de ruimtes, in de winter isoleert ze uw woning en houdt ze de warmte binnen. Helemaal zelfstandig
 • Bij zonsondergang sluiten uw zonwering elementen volledig automatisch. Nieuwsgierige blikken blijven buiten
 • In geval van storm bewegen de gevoelige zonwering elementen zich volautomatisch in de veiligheidspositie. Het maakt niet uit of u thuis bent of op vakantie
 • Wanneer u op vakantie bent, doet uw zonwering net alsof u thuis bent. Dit houdt dieven uit de buurt. In geval van nood opent het automatisch vluchtwegen. Het maakt niet uit of het inbraak of brand is.
 • Laat u zachtjes wekken door de eerste zonnestralen door ’s morgens de zonwering automatisch te sturen. Een aangenaam alternatief voor de vervelende alarmtoon
 • Uw woning kent de stand van de zon en de temperatuur. En het reageert erop. Zo verwarmt u uw kamers met de natuurlijke warmte van de zon. Dit bespaart veel handelingen en energie.

Klimaatregeling en ventilatie


Optimaal ruimteklimaat dankzij intelligentesturing van de verwarming, koeling en ventilatie

Wanneer uw eigen woning de klok rond voor het ideale binnenklimaat zorgt, dan vormt dit de basis voor iets moois. Gelukkige bewoners, vrij van gedachten of handelingen over temperatuur, frisse lucht en luchtvochtigheid – dat is precies wat u kunt verwachten 

   

Individuele ruimteregeling voor het perfecte binnenklimaat

Een aangename 18°C in de slaapkamer, comfortabele warmte van 23°C in de badkamer en een gezellige 21,5°C in de woonkamer.Je kan 24 uur per dag genieten van de perfecte comforttemperatuur dankzij de individuele regeling van de ruimte. En dat zonder enige actie van uw kant …


Multimedia


Multiroom audio maakt mogelijk wat vroeger onmogelijk leek. Denk even terug aan hoe uw muzikale uitrusting er vroeger uitzag. In elke kamer werd een apparaat geplaatst: radio in de badkamer, CD-speler in de keuken, muziekinstallatie en luidsprekers in de woonkamer. Het was bijna onmogelijk om liedjes van de ene kamer naar de andere te laten overgaan.

Multiroom audiosystemen heffen deze ruimtelijke beperking op en maken het nu mogelijk om elk van uw ruimtes te laten weerklinken in dezelfde of andere muziek.


Energie Zet een rem op uw energiekosten.


Verwarm met zonnewarmte, haal automatisch ongebruikte stroomvreters (apparaten in stand-by modus) van het net en gebruik doelgericht opgeslagen zonne-energie om bv. uw elektrische wagen gratis op te laden.


Veiligheid


’s Nachts, wanneer u slaapt, is je systeem klaar wakker, het waakt immers over alle bewoners. Het is alert voor ongewenst bezoek en slaat in geval van nood alarm. Het detecteert waterlekken, waarschuwt voor gevaren zoals vuur of rookinbraak  en zorgt op die manier voor een optimaal gevoel van rust, dit 24 uur op 24.


Sauna, zwembad, tuin……


Of het nu gaat om de sturing van uw sauna, het volautomatische onderhoud van uw zwembad of uw slimme tuin, bijna alles wordt geregeld door het geïntegreerde systeem.

Secures geeft je de mogelijkheid om een aangenaam en comfortabel leven te leiden; je vele dagdagelijkse en stressy taken uit handen te nemen.


Wij installeren de juiste componenten en programmeren het systeem volgens jouw wensen en budget.


Secures zorgt ervoor dat je kan genieten van de welverdiende gemoedsrust in de wetenschap dat je huis en thuis veilig en volledig onder controle is.


Veiligheid, energiezuinig, optimaal en gepersonaliseerd comfort.


Dit zijn de troeven van onze intelligente domotica systemen.


contacteer Secures voor meer vrijblijvende informatieHoreca, bedrijven, kantoren, .....laat je informeren over onze mogelijke toepassingen

Professionele partner in beveiliging !

CONTACT

KMO zone De Hoef III
Heihoef 3 unit 3
2275 WECHELDERZANDE

PROFIEL

Secures bvba, vennootschap opgericht met als doel alles te beveiligen en te bewaken wat belangrijk en u dierbaar is.

© Copyright 2020 - AdsBooster. All Rights Reserved - update december 2019

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Learn more
Accept