Login

Registreer

Secures Mobile, 
verhuur 
van mobiele cameramasten

Secures Mobile Units - Basic

Secures Mobile Units - Control room AI

Wat is een mobiele cameramast?

Een mobiele cameramast is een verplaatsbare cameraoplossing die onder meer bestaat uit een kast met uitschuifbare mast. In de kast bevindt zich techniek voor communicatie, beveiliging van de kast zelf en elektriciteit. In de top van de mast zijn camera’s gemonteerd die – indien voorzien van slimme software – beelden (real time) analyseren. Daarnaast is het mogelijk de kasten uit te rusten met verlichting en een spreek-/luisterverbinding. Onbevoegden zijn daardoor ook ’s avonds en ‘s nachts goed zichtbaar en kunnen van op afstand worden aangesproken.

``Met camerabewaking kies je voor gemoedsrust op elk moment``

Permanent Toezicht

Met camerabewaking kies je voor gemoedsrust op elk moment. Zo kun je altijd controleren wat er zich afspeelt. Je kunt van op je smartphone of tablet live de beelden van de camera’s bekijken. Uiteraard kun je achteraf de opnames ook opnieuw afspelen.

Camerabewaking op maat

Afhankelijk van de gegevens die je wil registreren of nodig hebt, kun je voor een ander type camera kiezen. Wij hebben standaard configuraties, met vaste of beweegbare camera’s, maar er zijn ook de thermische camera’s mogelijk, die de omgeving scannen op warmtebronnen of de temperatuur van het lichaam bepalen of bijvoorbeeld camera’s met een telfunctie om de bezetting van een ruimte of plaats te controleren

Beelden liegen niet

De politie kan de gemaakte beelden, indien de camera’s zijn aangemeld, gebruiken om daders op te sporen. Ook verzekeringstechnisch zorgt camerabewaking voor ontegensprekelijk bewijs van schade en diefstal.

Koppeling met meldkamer

Alle camera-lichtmasten kunnen gekoppeld worden met de meldkamer via Securitas via IVS verificatie, m.a.w. van zodra er een beweging is op uw locatie zal de operator via IMMIX connectie maken met uw cameramast en gepaste actie ondernemen.

Day & Night

Secures Mobile

Uw beveiliging "Day & Night".

Mobiele cameramasten behoren tot de meest populaire beveiligingsoplossingen. Dat is niet zo vreemd. De kwaliteit doet bij de juiste samenstelling niet onder voor vaste camera’s en ze kunnen in oneindig veel situaties worden ingezet. Op bijvoorbeeld bouwwerven, ter beveiliging van lege panden, ter preventie op sluikstorten, op evenementen en tijdens festivals, op bedrijventerreinen, stations of in stadscentra.
Het grootste voordeel van mobiele cameramasten? Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen, snel inzetbaar en makkelijk in te stellen.

100% accurate buitendetectie.
0 valse meldingen.

Koppel de Secury360 box aan elk camerasysteem en laat er revolutionaire artificiële intelligentie op los. Zo upgrade je het tot een 100% accurate buitendetectiesysteem en zeg je valse meldingen vaarwel.

Secury 360 logo

Login

E-mail *
Paswoord *
Nog geen Login, klik eerst hier om te registreren a.u.b.

Registratie

Naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Paswoord *
Herhaal uw paswoord *
1
Mobiele Masten
2
Periode
3
Installatie
4
Contactgegevens
5
Last Page

01. Mobiele Mast(en)

Hoeveel mobiele masten heeft u nodig? *
Welke mobiele mast(en) wenst u *

02. Periode

Voor welke periode wenst u te reserveren *
Vanaf welke datum wenst u te reserveren

03. Installatie gegevens

Postcode (installatie) *
Straat & nummer (installatie) *
Plaats (installatie) *
Land (installatie)

04. Contact / Facturatie gegevens

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
BTWnr (indien u een bedrijf heeft)
Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Postcode *
Plaats *
Straat & nummer *
Land

05. Bijkomende info

Heeft u nog extra informatie of een vraag
Upload hier uw foto's of bestanden (optioneel)
Maximale bestandsgrootte: 5 MB